It's Playtime

Flatcoated Retrievers

Contact


Martijn, Daniëlle, Isabenthe, Florinthe en Sverre Thiele
Gantelweg 13
4286 EH  Uppel (Almkerk/NB)
Tel: 06-52020710
Email: info@itsplaytime.nl

 

Bent u op zoek naar een flatcoated pup? Leuk! 

Omdat wij gezonde honden hebben met onwijs leuke karakters en daar soms een pup van zouden willen houden, hebben wij af en toe een nestje. Hoe leuk ze ook zijn, het is niet praktisch om alle pups voor onszelf te houden en daarom zijn we soms op zoek naar leuke baasjes voor onze pups.

Zoals u op onze website kunt lezen gaan onze honden ons aan het hart. Wanneer er een nest wordt geboren, dan stoppen we daar maanden lang onze ziel en zaligheid in. We vinden het daarom erg belangrijk dat onze pups goed terecht komen. 

Om deze reden werken we niet met een wachtlijst waar iedereen op verzoek opgezet kan worden. Wanneer u op zoek ben naar een pup dan willen we u vragen om onderstaand formulier in te vullen of een mailtje te sturen. We horen graag wie u bent, waarom u op zoek bent naar een flatcoated, en waarom onze kennel u aanspreekt. Ook zijn we benieuwd naar wat u een pup van ons te bieden heeft. 

We nemen dan snel contact op en als uw motivatie ons aanspreekt dan maken we graag een afspraak om kennis te maken. Als het van beide kanten klikt dan kunt u op termijn wellicht een It's playtime pup in uw gezin welkom heten.


Omdat wij onze pups matchen op karakter van de pup en omstandigheden bij de nieuwe baasjes, is pas met 7 weken bekend of en welke pup eventueel voor u beschikbaar is. Omdat wij de kwaliteit van de begeleiding tijdens maar ook zeker na het plaatsen van de pups heel belangrijk vinden, plaatsen we niet meer dan 2 pups per nest in een onervaren gezin. Wij nemen extra veel tijd voor deze gezinnen om de plaatsing en de opvoeding goed te laten verlopen. Uiteraard staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar voor onze pups en hun baasjes. Als u graag in aanmerking wilt komen voor een pup van onze kennel, dan ontvangen we graag uw reactie.